US Dollar  Euro  GB Pound  Australian Dollar  CNY  Canadian Dollar

Verzenden & retouren

Retourbeleid
Lees dit beleid zorgvuldig door voordat u uw bestelling plaatst. Want het is een gelijke deal met u en onze winkel, we hopen dat u een goede ervaring in onze winkel te hebben. Nu kunt u hieronder bekijken het beleid:
Wij bieden een 7 dagen retour en uitwisseling garantie op alle producten. Als u wilt om terug te keren of een artikel ruilen, neem dan contact met ons op voorhand voor verdere instructies. Spijtig dat de verzendkosten zijn niet terugbetaald.
Voor retourzendingen
Als u wilt dat uw items terug te keren, meldt het ons in de eerste plaats met vermelding van de reden en het ordernummer voor de terugkeer binnen 7 dagen na ontvangst. Uw feedback is zeer belangrijk voor ons. Alle items moeten worden teruggestuurd compleet met de originele verpakking. Alle pakketten worden verstuurd via een traceerbare methode. Wij zijn niet verantwoordelijk voor pakketten verloren tijdens het transport. Let op dat de oorspronkelijke verzendkosten worden niet terugbetaald. Dus gelieve ons te contacteren met al uw vragen en zorgen voor het plaatsen van uw bestelling.
Voor uitwisselingen
Items moet worden geretourneerd binnen 7 dagen na levering en de klant is verantwoordelijk voor alle verzendkosten veroorzaakt door de hele uitwisseling. Alle items kunnen alleen ruilen voor dezelfde prijs vervangen, dan kunt u er rekening mee dat we de vervanging pas na uw rendement zijn ontvangen zal uitgeven.
Cancelling Uw Bestel Online Als u een bestelling heeft geplaatst en de wil om het later te annuleren, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met onze klantenservice. Maar als uw bestelling is verzonden, zullen wij geen manier om het te annuleren.
Voor Refund
Restitutie zal zodra we ontvangen en controleer de geretourneerde producten worden geregeld. Als u zijn het gevolg van een restitutie voor de niet-herbruikbare items, zal een terugbetaling worden uitgegeven wanneer u contact met ons over uw product probleem. Wanneer de restitutie wordt ingediend, kunt u verwachten om het te ontvangen binnen 15-25 werkdagen als het duurt enige tijd voor de credit card maatschappij en de bank om de terugbetaling te verwerken.
Als uw zaken niet voldoen aan de retourbeleid, neem dan contact met ons op.
Terug